Coachingsaanbod

Barbara Verbeek Coaching helpt mensen krachtiger in het leven te staan in verbinding met zichzelf.

Mijn aanbod en opleiding

Wil je patronen doorbreken in je relatie, in je werk? Loop je vaak tegen dezelfde situaties aan in je leven. Individuele coaching helpt om dieper in te gaan wat er bij jou leeft en aandacht verdient. Je kan altijd vragen om een gesprek waarin we samen verkennen wat passend is bij jouw situatie. 

 

Ik werk graag met wat leeft “in het moment” en vanuit daar samen verkennen wat onderliggende patronen zijn en wat daaraan ten grondslag ligt. Ik werk zowel cognitief als wel energetisch en intuïtief. De ingang kan een hele concrete coachvraag zijn maar ook dromen of blokkades in je lichaam.

 

Voor mij is het essentieel dat ikzelf positieve en negatieve ervaring heb opgedaan in mijn (intieme) relaties. Dit maakt mij een “ervaringsdeskundige”, een betere coach en een voorbeeld voor mijn coachees.

 

Daarom help ik je graag met:

 

1-op-1 coaching: relatie gerelateerde coachvragen zoals co-dependentie, relatieverslaving, narcisme, bindingsangst, verlatingsangst en gerelateerde problematiek.

 

1-op-1 coaching: coachvragen over vastlopen en stagnatie in je loopbaan.

 

Retraite: Sahara wandel retraites, reizen die ik vanuit Sisters Travel aanbiedt.

 

Een combinatie is ook mogelijk, coach sessies en een Sahara retraite waardoor in relatief korte tijd een grote stap gemaakt wordt met het doorbreken van oude patronen.

Het coachen kan tijdens een wandeling, online, aan huis bij jou of bij mij thuis.

 

Feedback van mijn coachees: Voor welk soort vragen zou je Barbara aanbevelen?

“Bij vragen die gaan over de diepere emotie. Waar komt bepaald gevoel vandaan en hoe is dat van invloed op het leven nu, beslissingen die je neemt. In bepaalde situaties voel ik nog het ‘’oude’’ gevoel, dat paste bij situaties uit mijn jeugd. Dat heeft Barbara me helpen inzien. Dat geeft ruimte om gedrag te veranderen”.

“Als je zoekende bent naar je rol, persoon. Als je meer houvast wil of inzicht in je eigen handelen”.

 

Coach opleidingen

Mijn levenservaring, coach ervaring en opleidingen hebben me gevormd tot de coach die ik ben. Ik leer nog steeds van collega coaches, psychologen, volg verdiepingstrainingen en lees de nodige vakliteratuur. De opleidingen die ik gevolgd heb zijn:

 

Instrument voor Hulp, 2-jarige diepgaande coach opleiding, ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie). Een geaccrediteerde CPION erkend post HBO-diploma. 

 

Energetische coach opleiding, ITIP

 

Proeve van bekwaamheid, Intercoach, InterCoach is dé plek voor coaching, intervisie en (zelf)reflectie binnen de overheid

 

De van leed naar liefde methode, Counselling Centre Changes, Claudia Krumme